DiscoverСторінками Біблії | Radio M
Сторінками Біблії | Radio M
Claim Ownership

Сторінками Біблії | Radio M

Author: Radio M

Subscribed: 24Played: 904
Share

Description

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.
1736 Episodes
Reverse
Цілеспрямованість та посвята Божій справі не проста штука. Бо кожен з нас бореться з власними сумнівами та думками. Однак рівень втоми і тиску може посилюватись, коли є зовнішні фактори, яким твоя справа не подобається чи заважає. Саме з цим зіштовхнувся Неємія, Божий пророк який був призначений Богом відбудувати стіни Єрусалиму. Та завдяки Божій присутності у Нього все вийшло. А як у вас? Чи бувають сумніви, переживання та стреси стосовно того, чи варта ваша справа життя? Долучайся до етеру та проаналізуй себе
1 червня, кожного року, ми святкуємо день захисту дітей! Невже все так погано? Від чого або від кого дітям потрібен захист!? Чи допомагає усиновлення? Як допомогти дітям, які залишились без сім’ї? Що про це говорить Біблія? На всі ці запитання спробуємо дати відповідь разом з багатодітним татом Костянтином Антонюком
Християнство це в першу чергу про Біблійність вчення. МИ орієнтуємось на Біблію, вивчаючи різні життєві питання. Християнська віра походить зі сторінок Бібліії, і тому нам важливо кожну ідею чи доктрину перевіряти на фактор істинності через призму Писання. Тема Трійці проходить через всю Біблію, але жодного разу не згадується одним словом. Тому, сьогодні пропоную розібратись і зануритись в сторінки Біблії, щоб дослідити істинність вчення про Трійцю.
Горе, ніколи не повязано з посмішокю на обличчі чи радістью, це завжди біль і сльози. Читаючи книгу Біблію, ми вчимось реагувати на страждання, тримаючись за надію в Бозі. пророк Неємія, в свої книзі описує неаби які актуальні теми для нашого життя, тема боргів, позики, і відсотків, мабуть знайома багатьом. Спробуємо навчитись цим керувати і впершу чергу турбуватись про інших.
Лідерство в книзі Неємії, вчимось реагувати на заговори, і всякого роду підставу! Бог не помиляється, і все посилає в свій час!
Життя Ісуса можна поділити на 4 важливих етапа: Втілення; Воскресіння; Вознесіння; Друге пришестя! Цей раз розглянемо Вознесіння. Чому воно сталось? Яка його ціль? Чи варто нам його святкувати, про все це поговоримо в прямому ефірі!
Перелік імен в 3 розділі Неєміі, на перший погляд, здається не цікавим і не потрібним, але саме завдяки ньому, ми знаємо тих кому були не байдуже і тих хто погодився будувати стіни міста!
Другий розділ Неємії, це чудовий руйнівник позиції: моя хата скраю, нічого не знаю! На прикладі цього Божого чоловіка, можемо навчитись вчасно і беззаперечно реагувати на біль спільноти, навіть якщо особисто ти сам в комфорті чи безпеці! Дякую Богу за біблію, бібліотеку небесної мудрості, для земного життя!
Виклики сьогодення вимагають динамічних дій! Де взяти мудрості, щоб діяти, сміливо, мудро, та не відкладно, щоб збудовувати суспільство і тих хто поруч! Лідерство в часи кризи, чи особливий виклик. Наступні декілька програм пропоную нам зануритись в неймовірно потужну книгу Пророка Неємії, лідера який може навчити нас діяти сміливо, покладаючись на Бога.
Чи може існувати християнство без Ісуса. Чи важливо його воскресіння для легітимності християн. Чим би все закінчилось якби не воскрес Ісус? Ці та інші запитання, ми розглянемо в нашій програмі
"Закований у віковічні загадки, останні миті Ісуса розкривають таємниці, які переплітаються з дивовижною силою віри, любові та відданості. Його останні слова здатні розколоти небеса й землю, ведучи нас у саме серце його спадщини. У тих митьках відбувається зустріч з вічністю, де слова стають мостом між небом і землею, а його останній подих набуває вічності. "
Чи дійсно Бог може ненавидіти? Якщо так, то що Він ненавидить? Сьогодні спробуємо розібратися з цими запитаннями, і розглянемо наступний біблійний текст. «Ці шість ненавидить Господь, навіть сім то гидота для душі Його: очі пихаті, брехливий язик, і руки, що кров невинну ллють, серце, що плекає злочинні наміри, ноги, що швидко біжать руйнувати та вбивати, свідок брехливий, що брехню розповсюджує, і хто роздмухує ворожнечу», Приповісті 6:16-19.
Практика посту в бібліїї, якою користувався навіть сам Ісус, про що вона, і навіщо. Чи потрібен піст сучасному прогресуючому поколінню? Які є для цього умови? Та як піст людей впливає на Бога?
Що це за благодать? як її віднайти у своїх стражданнях? Сьогодні розмірковуємо разом з Den Gorenkov на цю доволі болісну, але важливу життєву тему. Серед тих, хто поставить вподобайку програмі в прямому етері, або прокоментує, ми зробимо розіграш книги «Темні хмари, глибока милість: віднайдення благодаті у плачу», Марка Вруґопа, від Mission Eurasia! Долучайтеся!
У захоплюючій біблійній притчі втрачена овечка стала символом загубленого, шуканого й відновленого. Серпанок відділяється від стада, заблукавши в густому лісі гріхів та спокус. Відданий пастир витрачає невтомні зусилля, щоб знайти та повернути її додому, даруючи нам найцінніше вчення про турботу, милосердя та відновлення в любові
Хто такий месник за кров? Як цей вислів повʼязаний з самим Богом, і з молитвою святих, вбитих за свідоцтво Ісуса Христа, в книзі Обʼявлення, «Коли, Господи, Ти звершиш помсту за нас?».
Чи можна Бога взяти в полон? Чи можна Його підкорити, і примусити перейти на твій бік? Чи можна Ним маніпулювати? Виявляється деякі люди думали, що це можливо. Особливо під час війни. Що з цього сталося, ми дізнаємося в історії про Бога і Дагона в 5 розділі 1 книги Самуїла, яку ми розглядаємо, розділ за розділом, в нашій програмі. Долучайтеся!
Закваска в основному використовується для бродіння тіста та приготування хліба, але вона може бути небезпечною, якщо вона забруднена або використовується несправно. А що Біблія говорить про закваску? І можливо, ви заквашені чимось? Долучайтесь до ефіру "Сторінками Біблії" з Михайлом Феєром!
Ми продовжуємо розгляд 1 книги Самуїла, і сьогодні з 4 розділу дізнаємося, які можуть бути трагічні наслідки для людей, які надію покладають не на Бога, а на річ, яку сприймають і використовують як захисний амулет на війні. А також про смерть трьох священників. Чому вони загинули, як це повʼязано з Божим справедливим судом? Сьогодні спробуємо дізнатися. Долучайтеся!
loading
Comments