DiscoverСторінками Біблії | Radio M
Сторінками Біблії | Radio M
Claim Ownership

Сторінками Біблії | Radio M

Author: Radio M

Subscribed: 26Played: 959
Share

Description

Біблія. Книга, яка протягом ось вже двох тисячоліть впливає на долі всього людства. Книга, яку просто цікаво читати. Запрошуємо вас в захоплюючу пригоду Сторінками Біблії. Ці передачі грунтуються на проповідях доктора богослов'я Джона Вернона МакГі.
1751 Episodes
Reverse
Світ, у якому ми живемо, постійно пропонує нам спокуси. У 1 Івана 2:16 написано: "Бо все, що у світі: пожадливість тіла, пожадливість очей і гординя життєва, не від Отця, але від світу цього". Людська культура, матеріалізм, суспільні цінності та впливи часто сприяють тому, що ми починаємо прагнути речей, які віддаляють нас від Божої волі.
Формула Мудрості — етер про те, як звернення до Бога з вірою відкриває двері до справжньої мудрості. Дізнайтеся, як отримати Божественне керівництво у прийнятті життєвих рішень, довіряючи Його щедрості та благодаті.
У цьому ефірі ми досліджуємо, як виклики та випробування, які трапляються на нашому шляху, стають інструментами для зміцнення нашої віри. Дізнайтеся, як сприймати труднощі як можливість для духовного зростання, і як вони можуть стати сходинками до непохитної віри та внутрішньої сили.
Чи переважає віра над знаннями? Розпаковування Біблійного погляду на навчання. В день знань хочеться погворти саме про вигаданий конфлікт між вірою та наукою, чи навчанням. Тому запрошую вас друзі до ефіру.
У швидкому ритмі сучасного життя легко забути про важливість пауз і відпочинку. Ця тема допоможе зрозуміти, коли слід зробити паузу, щоб перевести подих і відновити сили. Ми розглянемо ознаки фізичної, психічної, та духовної втоми, а також способи своєчасного відпочинку, щоб уникнути вигоряння і підтримувати високу продуктивність.
Уявіть собі виноградник, де лоза є джерелом життя для всіх галузок. Лоза живить, підтримує і з'єднує всі частини рослини. Без неї жодна галузка не може існувати, не кажучи вже про принесення плоду. Подібно до цього, Ісус Христос є нашим джерелом життя. Він є тією основою, на якій ми будуємо наше життя, нашим духовним джерелом, без якого ми не можемо плодоносити.
Я є воскресіння і життя" походить із Євангелія від Івана 11:25, де Ісус Христос промовляє ці слова до Марфи, сестри Лазаря, перед тим як воскресити його з мертвих. Ці слова Ісуса відкривають глибокий зміст його місії та ролі у житті кожної людини.
"Як боротись з почуттям безпеки: біблійний підхід до духовного зростання. У цьому ефірі розглянемо, як надмірне відчуття безпеки може відвернути нас від Божого плану і покликання. Зосередимося на біблійних прикладах та навчаннях, що допоможуть нам вийти з нашої комфортної зони, довіритися Богу у складних ситуаціях і знайти нові можливості для служіння та особистого зростання."
Ми більше не ігноруємо душу. Для більшості людей питання стану душі, виходить на перший план з фізичним станом. Та виникає питання, чим саме харчується наша душа? Які її потреби, і чи виходить у нас їх покривати? Ісус стверджує, Я є хліб життя. Ще одне ствердження Ісуса, яке варто розібрати, і зрозуміти для себе. На програмі сторінками біблії, поговоримо саме про це.
Сім разів, ісус стверджував про себе що Він є, відповіддю для людства. Всі ми багато подорожуємо, і так чи інакше тримаємо в руках чи то білет для подорожі, чи то карту доріг по якій збираємсо іхати, чи то прописуємо навігацію, щоб в решті опинитись там, куди прямуємо. Вислів Ісуса, я є дорога правда і життя, демонструє нам важливу істину про Нього. Про це поговоримо в програмі.
7 конкретних разів, ісус стверджував про свою Божественну природу. Кожен його вислів, "Я є", несе в собі природу Бога, та демонструє людству сердце Бога. Перший вислів який ми розглянемо, Ісус сказав: "Я є світло ля світу" Чому це важлтво, і що це нам дає. Почуємось в ефірі програми, сторінками біблії.
Неємія щиро вірив в те, що говорив і робив. Тепер, коли ми перечитали всі розділи цієї книги, можемо сказати, що він чітко розумів свою місію, бо тримав дуже близький зв'язок з Богом. Всі зміни і реформи серед Божого народу були би не можливими без твердої впевненості, що Бог всім керує. Останні записані слова Старого Заповіту, на жаль, не вражають національним відродженням чи покаянням, вони навпаки передають історію циклічності людських гріхів і короткої пам'яті про Божу явлену милість у минулому
Ми знаємо, що Бог виконує свої обіцянки. А що можна сказати про нас, людей... Чи вміємо ми дотримуватись того, що обіцяли? Чи варто нам давати обіцянки? Неємія вирішує, що в новому відновленому місті з поверненими людьми з полону, варто відновити і стосунки (завіт) між людьми і Богом. Саме про це роздумуємо в нашому етері
Як ви реагуєте, коли винні, але вас пробачають? Чи було у вас таке в житті? В сьогоднішньому єтері, ми почуємо наскільки милостивим є Бог, навіть маючи справедливі причини нас не прощати. Кожен біблійний єпізод, це урок для нас, щоб ми не ставали жорстокими в своїх сердцях виправдано чи ні по відношенню до інших людей. Бог прощає нас тому і ми прощаємо інших.
Віра людини сильно повязана з інформацією, яку вона слухає. В книзі Неємії, ми читаємо, як весь народ, почувши слова закону Мойсея, реагує зі смирінням і покаянням. Чому вони довіряються Богу знову? Чи варто і нам робити так само? Про це і поговоримо в програмі Сторінками Біблії
Цілеспрямованість та посвята Божій справі не проста штука. Бо кожен з нас бореться з власними сумнівами та думками. Однак рівень втоми і тиску може посилюватись, коли є зовнішні фактори, яким твоя справа не подобається чи заважає. Саме з цим зіштовхнувся Неємія, Божий пророк який був призначений Богом відбудувати стіни Єрусалиму. Та завдяки Божій присутності у Нього все вийшло. А як у вас? Чи бувають сумніви, переживання та стреси стосовно того, чи варта ваша справа життя? Долучайся до етеру та проаналізуй себе
1 червня, кожного року, ми святкуємо день захисту дітей! Невже все так погано? Від чого або від кого дітям потрібен захист!? Чи допомагає усиновлення? Як допомогти дітям, які залишились без сім’ї? Що про це говорить Біблія? На всі ці запитання спробуємо дати відповідь разом з багатодітним татом Костянтином Антонюком
Християнство це в першу чергу про Біблійність вчення. МИ орієнтуємось на Біблію, вивчаючи різні життєві питання. Християнська віра походить зі сторінок Бібліії, і тому нам важливо кожну ідею чи доктрину перевіряти на фактор істинності через призму Писання. Тема Трійці проходить через всю Біблію, але жодного разу не згадується одним словом. Тому, сьогодні пропоную розібратись і зануритись в сторінки Біблії, щоб дослідити істинність вчення про Трійцю.
Горе, ніколи не повязано з посмішокю на обличчі чи радістью, це завжди біль і сльози. Читаючи книгу Біблію, ми вчимось реагувати на страждання, тримаючись за надію в Бозі. пророк Неємія, в свої книзі описує неаби які актуальні теми для нашого життя, тема боргів, позики, і відсотків, мабуть знайома багатьом. Спробуємо навчитись цим керувати і впершу чергу турбуватись про інших.
Лідерство в книзі Неємії, вчимось реагувати на заговори, і всякого роду підставу! Бог не помиляється, і все посилає в свій час!
loading